mariannebrinkopreis.reismee.nl

Ome Co, we komen er aan hoor...

Eindelijk weer even ertussenuit. We gaan dit keer niet vliegen, maar met de auto richting Veluwe. Naar Hoenderloo wel te verstaan. De fietsen gaan achterop. Dat wordt dus een sportieve week samen met Jon en Carla.

Met angst en beven hebben we de laatste weken de weersvoorspellingen in de gaten gehouden. We hebben prachtige weken gehad. En dat het een keer afgelopen zou zijn, was te verwachten. Precies op het moment dat wij zouden vertrekken waren de voorspellingen minder. Wat zeg ik, alleen maar regen. Maar naarmate onze vertrekdag naderde, werden de voorspellingen beter. Het wordt prachtig weer. 

We hebben al verschillende filmpjes gezien van de heide die momenteel prachtig in bloei staat. Dat wordt dus iedere dag fietsen en wandelen in dit prachtige gebied. Oh wat verheug ik mij hierop. En natuurlijk het weerzien met ome Co. Dat is natuurlijk lariekoek. Bijna elke week als we op onze kleindochter Lorèn passen in Arnhem, bezoeken we ome Co. Erger nog als we  ‘s morgens binnenkomen in Arnhem, is het eerste wat zij zegt: “IJsje eten bij Co”. En dat kleine wurm is nog maar net twee jaar oud.

We hebben ook een afspraak met een boswachter. Wij gaan met hem tijdens zonsondergang al fietsend de bossen in op zoek naar wild. Volgens hem is de kans 99% dat we wild gaan zien. Zal je net meemaken, die ene %, precies als wij er zijn.  Maar dat mag de pret niet drukken. 

We hebben er zin an!

Reacties

Reacties

Adrianne

Zachtjes zijn en niet te opvallende jassen aan doen als jullie op pad gaan met de boswachter.

Veel plezier , gezellige week.

Nelvwvd

Let op de wijze woorden van grote smurf.!!
Veel plezier....

Marianne Brink

Maar Lies gaat niet mee, dus het komt wel goed Grote Smurf en WikkieNellie.

Jeannette

Veel plezier met zijn allen🚴🚵🚴🚵

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!