mariannebrinkopreis.reismee.nl

Geen wild, toch wild

Gelukkig vond Chris het in het ziekenhuis toch niet zo gezellig als thuis. Hij is dan ook dinsdagmiddag weer thuis gekomen. De inspanningstest wees uit dat er geen vreemde dingen aan de hand waren. Ze kunnen verder niet ontdekken wat er nou aan de hand was. Ze gooien het op stress of hyperventilatie. Intussen zit ik de hele dag te denken waar en wat we nu zouden doen in Zuid-Afrika. Echt balen. Maar we zijn blij dat het hele gebeuren met Chris in Nederland heeft plaatsgevonden en niet in Zuid-Afrika. Tot overmaat van ramp is mijn vader gisteravond met spoed opgenomen in het ziekenhuis en mocht hij daar zijn blindedarm achterlaten. Ja, ja, we hebben wat met ziekenhuizen de laatste dagen. En terwijl we vandaag de Panoramaroute met al zijn mooie vergezichten in Zuid-Afrika zouden rijden, zit ik met mijn moeder in het ziekenhuis. Maar er is een lichtpuntje. We gaan toch nog wild zoeken. Met Jon en Carla gaan we donderdag a.s. vier dagen naar de Veluwe naar ons vertrouwde Miggelenberg. En daar hebben ze toch ook wild: eekhoorns, herten, konijnen, wilde zwijnen en veldmuizen. Dat zijn er toch ook vijf.

Reacties

Reacties

Nel kalsbeek

Gelukkig gaat het goed geniet maar lekker op de Veluwe xxx

Anita Tabak

Wat fijn dat het met Chris goed gaat en veel plezier op de Veluwe.

Astrid en Bert

Goed nieuws over Chris! Gelukkig maar.
En natuurlijk balen dat de geplande reis nu niet is doorgegaan, maar hopelijk komt dat er in de toekomst nog wel van. Nu dus eerst gaan genieten van de goede uitslagen en straks van 'The Little Five' op de Veluwe.
Liefs van ons!

marja rick

nou marianne, zo heeft het moeten zijn, je vader nu in het ziekenhuis, had je anders ook niet van je reis optimaal kunnen genieten. gelukkig zijn carla en jij de gids en kunnen jullie chris en jon aaaaalllesss vertellen over de hertensporen in het bos, anders heb ik ergens nog een kaartje....... veel plezier allemaal!!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!